Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Don´t fucking tell me what to do, do do, do, do, do !


Du dödar mig ju längre ditt drömdödande fortgår

Hon tror inte på mitt konstnärskap.
Hon tror inte.
Hon har aldrig trott.
Och kommer aldrig tro på det heller.


This part is for her
this part is for her

- You keep killing my dreams, why don´t you just killing Me instead ?




Fri vers av Mercedes
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mercedes
Mercedes