Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okända krafter

Åhh dessa krafter som styr planeternas banor

kanske även är bakom "dina" vanor

Vi tror så säkert att vi själva beslutar

fastän man aldrig vet hur det slutar

Tänk ett löv i höstens vindar

som tror sig styra sin virvlande färd

Dock planeterna färdas i en vacker balans

kanske vi färdas till kärlek och sans

genom livets virvlande dans

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP