Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelfall

Himmelfall

Under åpen himmel fødes en stjerne,
blir til ett stjerneskudd og gir folk en drøm,
en drøm om frihet til slaver i dette liv,
men som vil bli til konger og dronninger når himmelen faller,
våkner gud og setter deg fri uansett hvem du er,
så teller bare det du vil bli,

Alf kjetil flatøy




Fri vers av alf kjetil flatøy
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-07 10:50



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
bara rubriken får mig att vilja sjunga ♪ ♫ ♪
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

alf kjetil flatøy