Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyggen

Skyggen

går i mørket,hører bare føttene mine knase i snøen,
noen følger etter meg,fortiden endrer fremtiden min
ser noen fotspor i snøen dekket av blod,er dette meg?
vinner og forsvinner,ler og gråter,ser en skygge foran meg,
det er henne,damen,lady og jeg er landstrykeren,
hun var så vakker,jeg blødde tårer da hun forsvant,
nå ser jeg bare skyggen av meg selv.


Alf kjetil flatøy




Fri vers av alf kjetil flatøy
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-19 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alf kjetil flatøy