Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för alla de som utsätts för maktmissbruk av något slag. kb


Gogmagog-människan och Du och jag

 

ljuset faller på

mörkret

allt blir uppenbart

Gogmagog-människan

tror att hon skall

klara sig undan

tror att lögnen

består

tror att den svage

förgår

men Herren

rår

se upp

nu kommer

Han

Din tid är förbi

Herrens arm var ej

för kort

Det är du som

försvinner

bort

bort

bort....

 

kb

 

http://www.youtube.com/watch?v=ejorQVy3m8E

 

 

 

 




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-07 10:57



Bookmark and Share


  walborg
Skönt att läsa.
2011-01-07

  Bibbi VIP
Mycket trösterikt för mig att läsa just idag skärrad av en mardröm där maktmänniskor försökte ta mig tillfånga och jag vaknade med en mycket obehaglig känsla.
Applåd och bokmärke.
2011-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Vissa demagogmänniskor är gogmagogmänniskor.
Men jag tror att Herren reser upp en front mot sån´t.
2011-01-07

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Du glömde nog läsa att jag skev för de utsatta de som maktmissbrukare utnyttjat...
Snällt???
Nä, snällt är det inte att sparka på den som redan ligger..
Det är därför Herren kommer och räddar den lille människan,, Medan
Gogmagog människan... får sig en läxa...detta händer HELA tiden runt omkring oss även mig.....jag är liten, är du? det tror jag, tror bara att du missuppfattade min text...
take care
kb
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP