Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du på väg?

Varför
Lär man sig läsa
Skriva
Räkna
När man borde lära sig
att bara se
Varför lär man sig
Tyska
Franska
Spanska
När allt viktigt går att säga med bara en blick
Varför har alla så bråttom,
att komma dit de vill
Att de glömmer vart de egentligen är på väg




Fri vers av ingenannan
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenannan