Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The stairway to heaven is found.

Damen har hittat
trappan till himlen nu
och visar än en gång
vilken magi Led Zeppelin
kunde skapa
med ljud
Ja,de var 70-talets Gudar

Och under min gymnasietid
i början av 2000-talet
gav deras ord mig tröst
när allting annat föll sönder
Ett bevis på att Robert Plant
och company är tidlösa
tidens tand har inte vågat
ge sig på giganterna

Tack för att ni fick mig
att överleva tonårens
känsliga period
när jag sökte efter en identitet
som ännu inte gett sig till känna
Tack för att jag fick fara
till andra platser i fantasin




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-01-07 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta