Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli gubbe

Jag ska bli gubbe ta mig fan
och kissa på kanten hela dagarna
och stå och peta efter 50 öringar i plånboken på ICA
trots att det kommer vara länge sedan de försvann
jag ska ge mina flåsiga barnbarn sura och äckliga karameller
kolla efter lättklädda sommarkvinnor och drömma
sitta på en parkbänk och titta på fåglar och enbart prata
väder
och ta farväl av denna värld med ett fyrverkeri
och ett ta er i brasan




Fri vers av tower4
Läst 704 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-07 19:51



Bookmark and Share


  Propella
Tusen tack för dagens skratt!

Det här var ju strålande...
2005-12-21

    jahapp
Den här var åxå skitrolig...härligt när man hittar såna här skatter! :)

äckliga karameller...ja varför hade alla gamla det när man var liten hahaha
2005-12-13

  vissla
jodu tower 4
säg bara till vilket hem du ska invadera när kroppen inte bär längre så kan jag varna släkten från att arbeta där... :)

obbe-humor
2005-12-07

  madinsane
*ramlar ihop till en darrande hög och skrattar så tårarna sprutar*
ungefär så tänkte jag bli som satkärring.
bortsett då från de där lättklädda sommarkvinnorna..
helt underbart!
jag ska dessutom ha käpp och hytta med den mot folk jag stör mig på..
vilket kommer att vara ungefär... de flesta.

slutspurten är fabulös.
tack för denna :)))
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

tower4