Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se saknar mig

ok, så poeter.se påstår sig sakna mig

så om jag skriver något random bullshit som går att tolka hur som helst

så borde ju alla gilla det eller hur?
----

Så som solen ömsar mitt innre

Så som vinden smeker min självständighet

Så antar inte mitt hjärta att du kommer falla

Men alla har rätt att få inse

Om nu världen snurrar, så betyder inte det

att det bara är du som rör sig

Det betyder inte att det bara är du som kan känna

Känslor är inte spitituella

De är kemiska

Men det gör dom bara ennu mer verkliga

Och då kan du förstå, att kärlek faktiskt är på riktigt

och faktisk kan göra ont,

och faktiskt både fysiskt och psykiskt

Jag kan se din skönhet

Men inte din gloria

Låt mig bara få se, låt mig bara få känna

Och låt denna text, försvinna in i ett hav av andra meningslösa

texter med i-landsproblem och tankar.

och låt den påverka alla som läser den

på det sätt som det sätt som den kommer påverka alla som läser den.


Tänk.. för det kan du inte undvika att göra.

men snälla, tänk verkligen..




Fri vers av Oskar Johansson
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Johansson
Oskar Johansson