Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina elaka ord

Jag säger elaka saker till de jag tycker om.
\"Hoppas du blir överkörd av tåget!\"
betyder
\"Kom och prata med mig en stund!\"


Mina vackra tankar
förvandlas till fula ord mellan stämbanden.
\"Fy fan, vad ful du är!\"
betyder
\"Vad du är gosig och rund!\"


Jag tänker inga onda tankar,
men min mun är ful.

Även då jag bemödar mig blir det bekymmer
och det får stora konsekvenser.

De jag tycker om tröttnar
på mina goda avsikter.




Fri vers av Ored
Läst 488 gånger
Publicerad 2005-12-07 20:24



Bookmark and Share


  SonYa
Vad fiiiiiiiiiiiiiiint skrivet.... Jag känner verkligen igen mig själv.
2006-03-13

  Pulsatilla
Min första tanke är "Tourettes syndrom". De som har diagnosen, måste känna precis som du beskriver i din text..
Många försöker dölja sin sårbarhet genom att såra..
Dina ord berättar egentligen om hur mycket vi skulle vilja lägga undan alla skal, tror jag..
Känsligt och tankeväckande.
2006-01-21

  Smultris
Ja... detta är en fullpoängare... för innebördens skull...

Tycker massor om den... svider...
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ored