Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter redan och väntar på stranden

Jag sitter redan på stranden
och väntar på dig

Lyssnar på vågornas ljuvliga
brus och sång

Skriver ditt namn i sanden
och ler sådär

Mitt hjärta hoppar över ett
slag och ett till

Andas in den friska havsluften
och blundar

Ser hur du tittar på mig och
ser lycka i dina ögon

Känner din beröring, hur du
smeker mitt hår

Jag sitter här och väntar och
drömmer mig bort

Och jag vet att du delar mina
drömmar med mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-08 10:40



Bookmark and Share


  Anna*
Ljuvligt nära ömhet i dröm och visshet =0) Gott!
2011-01-08

  Peter Olausson VIP
sköna drömmar, vackert uttryckta
2011-01-08

  Nikolai Jungsin VIP
drömlikt, tidlöst
vackert :)
2011-01-08

  Amorina
Denna väntan och denna längtan!

Vackert skrivet, skapar bilder inom mig. :)
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP