Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MK

"Det är många som känner sig manade
att visa upp sina hjärtan på allmän plats
men alla mår dåligt och alla mår skit.
Håll det där för dig själv och ditt usla liv"

- Mitt hjärta är för heligt för att visas,
ens för mig själv.
Jag vet inte hur det slår.

Jag är en känslomässigt instabil skitstövel
och jag vågar inte ens skriva om det.




Fri vers av oktobertankar
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-08 11:43



Bookmark and Share


  karenina VIP
ett stort första steg är väl att våga erkänna det som diktjaget gör här? :)
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

oktobertankar