Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du!


Vet du hur söt du är när du ler?
Att jag i smyg tittar på dig
när ingen ser.
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt?
Att jag drömmer om dig varje natt.
Vet du hur söt du är när du är sur och tvär?
Att jag alltid vill vara där du är.
Vet du att jag tycker om ditt sätt att gå?
Att jag önskar att det kunde bli vi två...




Fri vers av shaneta
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-12-07 20:46



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En jättefin dikt som du skrivit! jagtror att den som är 'du' skulle tycka om den!
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

shaneta
shaneta