Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutledning


Skogar vill vara städer vill vara himlar
fiskar vill vara fåglar vill vara änglar
fingrar vill vara armar vill vara famnar
kyssar vill vara kyssar och bara kyssar




Fri vers av synfel
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 21:03



Bookmark and Share


  synfel
Det betyder vad det står att det betyder.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

synfel
synfel