Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag undrar om du kommer tröttna

jag dör ibland

av damm och saknad efter

mänskligt värme

du rör mig med ord som kryper mellan

skinn och blod

jag lever

och dör ibland

försvinner i m;rka fuktiga hål

svär po att inte leva igen för att inte dö

men du vattnar

och jag lever

i fred och lugn som bara finns

i hav utan vind

du blåser liv i alla mina bortglömda rum

mina tusen väggar jag har byggt har rasat

bara för att du vill det




Fri vers av kajal penna
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-08 21:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tröttna aldrig
gör du det
sitt ned en stund samt vila
då ser du
varför vattnandet sker

du väcker bilder
2011-03-15

  ThePrettyPoPuP
Shit va bra! Det bästa på länge ska jag bara få be att tala om. Vilken känsla du har. *Applåd, applåd*
2011-01-10

    ej medlem längre
Känner igen den där maktlösa känslan... bra skrivet.
*applåderar*
2011-01-08

  Niclas Petersson VIP
Riktigt snyggt. Och starkt.
Gillar.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

kajal penna