Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte hur det är

att

få barn med någon man älskar

att

ha ett jobb att återgå till efter mammaledigheten

jag vet inte hur det är när någon hjälper mig
upp med kassar, väskor och barn två trappor
efter varje tur ner till stan

jag vet inte hur det är
när någon säger
-jag tar det älskling, om blöjbytet

jag vet inte heller hur det är att leva i en
relation
samtidigt som man har barn

vet heller inte hur krävande det kan vara

jag vet bara det jag vet

det som sker i min lilla värld


och det jag vet


är att jag


klarar det

med nöd och näppe

men



jag klarar det




Fri vers (Fri form) av Pelargonlilja
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pelargonlilja
Pelargonlilja