Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonhimlen tungsint



klänger likt en våt
Wettextrasa draperar
både kropp och själ




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-09 18:14



Bookmark and Share


  * MARY *
Hmm....så kan det känns ibland ;)
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP