Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du överlever, jag med

Jag ligger under din säng
där du stoppade undan mig
när minnet av mig blev lite för mycket
för dig att hantera

Där under hör jag
hur ni smular sönder
drömmar och framtidsplaner
mellan lager av hud och tyg

Och hur du stönar in i smekningar
som kunde varit mina

Jag vill inte vara med mer
Jag tänker alltid så
när din nyvunne vän trycker upp dig mot väggen
och kysser dig på punkter jag fann åt dig


Men jag trivs bra här under sängen
Livnär mig på dina tårar
som rinner genom dina lakan
de nätter du ligger ensam med
endast funderingarna som sällskap

För jag tror någonstans
att du ska krypa in hos mig någon kväll
och sällskapa med mig tills vi
är så starka med varandra att inget kan krossa oss
och då våga oss fram igen, börja om


Men sen kommer hon tillbaka
din nya Hurricane
och jag inser att jag kan få vänta förgäves
för hon fyller dig som jag aldrig kunnat

Så jag smiter ut bakvägen när du inte ser
och lämnar efter mig ett meddelandet i dammet
konturen av mig och skrivna ord som aldrig blev sagda


En dag kommer din skugga
intill mina hjärtslag
blekna bort




Fri vers av anii
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-09 20:24



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Oändligt vackert och vemodigt.
Gillar. Mycket.
2011-01-09

  volaille
underbar text, slutet är klockrent
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

anii