Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterheten är som gift i mina ådror

Med pistolmynningen
mot ditt bröst
och mitt finger
mot avtryckaren

Ett hjärta
för
ett hjärta

älskling




Fri vers av anii
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-01 21:20



Bookmark and Share


    MarreGustafsson
väldigt bra.. väldigt bra..
2011-03-02

  Noomi Sjöberg.
Väldigt bra dikt!
väldigt komiskt men ändå så väldigt stark dikt.
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

anii