Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kloka

Gå inte iväg
Snälla gå inte iväg
Snälla

Du ser när hon går
Medans jag sakta förstår
Hon går iväg för alltid
Och du tittar på bredvid

Men kanske kan du ångra dig
Kanske kan du ångra dig
(Igen)

Se

Titta på hennes steg
Jag vill följa efter men jag är för feg
Ett steg ifrån att försvinna
Få tårarna att sluta rinna
Få dem att börja

Mina tankar flyger
Mina läppar smyger
Jag viskar mig fram
Aktsam

Tillsammans för alltid var inte din vilja
Inte för oss (lilja)

Lilja var förut
Men hon gick också ut
Lämna mig inte ensam kvar
Lämna mig inte utan svar

Hjälp nu

Jag skulle göra allt jag kunde
Om jag kunde göra något




Fri vers av Elvira B
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-09 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elvira B