Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillfällig dag, ett avbrott i kylan


VÅRKÄNSLOR

Istappsdropp

Talgoxe glädje

Skattan släpar på björkens kvistar

Tulpaner på bordet

Töväder

Trots tung Januari med förkylning och mycket
mer

skriver jag på ett papper framför mig

VÅRKÄNSLOR som för dagen är ORDET

110109




Fri vers av sajo
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-09 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo