Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"-Varför sa du inget?" "-Jag trodde hon skulle bli slutet mellan oss"


känslor

Första gången var i juni
Och jag önskar att du bara hade varit rak från början.
Smärtan kom när jag såg dina lögner i november
För när du berättade medan jag grät
visste vi båda två
att hon skulle avsluta våran saga





Fri vers av porla
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-10 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

porla
porla