Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det vara


under, över och på

under takrännan

istappsdropp över snö

på väg mot vår

110110




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-10 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text med vårkänsla i, men vintern tar nog bara en paus!



/Ann
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo