Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEHÖVER ERA ÅSIKTER!


Varför bara varför finns det människor som är ONDA!

Varför finns det människor som vill skada andra och få de att se dåliga ut!

Som ett exempel en vännina till mig var tillsammans med en väldigt svartsjuk kille hon fick en väldigt dålig period!

I stället för att finnas där för henne vände han henne ryggen helt.

De hade inte träffats på länge så de saknade varandra väldigt mycket i allafall

så chattade de på en chatt så började de bli intima lite för intima!

Nu när hon inte riktigt har det så jätte stadigt i sitt liv men defentivt börjat ordna upp det för sig själv vill han förstöra henne helt!

Genom att då ha lagt upp en video mellan honom och henne ska detta vara KÄRLEK???

Jag vet inte hur jag ska hjälpa henne för tillfället vad hon ska göra och hans anledning är att hon snackat med andra kill kompisar via en annan chatt sida som de flesta i vår ålder använder sig av för att hålla kontakt med familj och vänner!

Men denna kille vill verkligen se henne lida och bli sårad ritkigt förolämpad är hon och mest arg!

För den videon är personlig detta är inte okey vad hade du/ni gjort i denna situationen som vän till offret???




Fri vers av Soul-Child
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-10 16:46



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det kan ju handla om grovt förtal eller skändande av din väninna om expojkvännen skickat ut denna video UTAN din väninnas tillstånd ! DÅ är det åtalbart och kan ge möjlighet till böter för expojkvännen och skadestånd till din väninna ! Hör med polisen !
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Soul-Child
Soul-Child