Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom till mig imorse, så otäcka dom är


Istappar

Istapp -
jag ser dig
så vackert du skimrar i solens
sken

Istapp -
utanför mitt fönster du hänger kvar
ännu men ack så farlig du är

Istapp -
jag hör dig
du droppar så härligt
dripp, dropp, dripp, dropp

Istapp -
utanför mitt fönster
du hänger ännu kvar
men ack så farlig du är

Istapp -
jag känner dig
du gör snön våt och hal

Istapp -
utanför mitt fönster
du hänger kvar ännu
men ack så farlig du är

Istapp -
jag känner smaken av dig
så väldigt kallt
du hänger nu överallt

Istapp -
utanför mitt fönster
du hänger ännu kvar
men ack så farlig du är

Istapp -
jag hör ditt rop se upp
där nere nu faller jag


Istapp -
utanför mitt fönster du
hänger kvar ännu
men ack så farlig du är

110110




Fri vers av sajo
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-10 17:14



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig text om istappar - vackra men ack så livsfarliga.
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo