Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite småförändringar från originalet som skrevs för några veckor sen


Du fattas mig

Slå sönder min bubbla av glas

Det är när natten tränger sig på
som jag blir sådär liten
precis så liten som jag känner mig

Jag är inte rädd för mörkret
men jag skräms för
tomheten som följer med

och det svider alltid lite
när jag förstår att livet fortsätter
Det gör det för dig
och det borde även göra det för mig
även om det aldrig känns som det


Jag försöker dra bort dig från huden
som om du vore ett plåster

Slita bort snabbt så är det över sen


men det är som om viktiga
beståndsdelar av mig skulle följa med
om jag ens så försökte

så jag vågar inte chansa
utifall att jag skulle förblöda


En dag kommer jag tappa bort dig
och då ska du inte vänta mig




Vi är inte de som i slutet får varandra







Fri vers av anii
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-10 21:40



Bookmark and Share


    MarreGustafsson
sorglig, gör ont och är bra formulerad.
Igenkännande
2011-01-10

    ej medlem längre
Vilken otroligt smärtsam och välskriven text... jag känner igen mig så. Fan vad den gör ont. Bokmärker!
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

anii