Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var snäll Björn




Björn Ranelid ~ varför måste du bråka och tjafsa så...




Du är en Gudomlig författare, men varför sänker du dej 

ner till att göra dumma påhopp, och när du får på käften

tillbaka, så slår du ännu hårdare tillbaka.

Inget fel att vara med i Lets Dance, och Peter Englunds

motattack säjer mer om hans intelligensnivå än om din.

 

Käre Björn.... fortsätt skriv underbart.. dina ord ger mej 

ståpäls... men ta och väx upp nån gång och sluta 

ge dej på folk utan giltiga motiv.

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 959 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-11 01:01



Bookmark and Share


    Loffe
Även om det var korkat att ens börja diskutera den dåligt dansanta akademin, så måste jag påstå att Ranelid efter senaste uttalandet just nu leder den verbala knytnävskampen. :P

// Loffe
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP