Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livrädd.

Jag är livrädd för att du
en dag
snart
ska inse att du inte vill vara
med mig längre.
När du inte ler
våga jag inte möta
din blick.
Är livrädd för att se kärleken försvinna
ur dina ögon.

Alla har vi dåliga sidor
och nu har du sett mina
Är mina goda sidor tillräckligt för att du ska stanna kvar.
Jag vågar inte möta din blick
och se att svaret är nej.

Jag vill kämpa med dig.
Åker tåget hem mot Jönköping
och hoppas att din blick har förändrats
när vi ses igen.
Vill inte vara livrädd.
Vill möta dina fina ögon.
Vill vara med dig.




Fri vers av Pärlhalsbandet
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-11 09:44



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Rädslan kan förstöra ens dag.
Var inte rädd, vännen.
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Pärlhalsbandet
Pärlhalsbandet