Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakum

Jag ser det som en paus
ett vakum
det som vi behövde.
Frisk luft.
Det som kunde hålla våran eld
vid liv.
Jag hoppas på det
innerligt.
Och denna gången ska jag
Vi
inte kväva den.
Vi ska ge varandra plats
för att sedan få energi
av varandra.
Kärlek
närhet
och glädje
så som det ska vara.
En månad som jag har utvecklat mig själv på
blivit självständig.
Men ensam är inte stark
vi behöver varandra.
Det är sanningen.
Jag behöver dig
och du behöver mig
det går inte att komma ifrån.
Helheten är allt.




Fri vers (Fri form) av Pärlhalsbandet
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pärlhalsbandet
Pärlhalsbandet