Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTSKIMMER

din skönhet är vinternattens

din renhet är stjärnors glans

du rör dig som panterkatten

med blixtrande elegans

din renhet är snökristallers

som glittrar från orörd snö

men innan mitt hjärta faller

så vet jag jag måste dö

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-11 16:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Så vackert
2011-01-12

  Måna N. Berger
Gnistrande, obevekligt vackert!
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP