Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om våndan att börja skriva poesi igen efter alla år


Mina ord

Mina ord

Jag har köpt mig
ett block
och en penna
Nu saknas bara
mina ord
Tänk om mina ord
droppar av blod
eller
droppar av tårar
Jag vet inte alls
Vet bara
att jag måste
greppa pennan
Skriva ner
allt inom mig
Det kommer säkert
att bli oceaner
av ord
Stormar
och vulkaner
Vart ska de annars ta vägen
än på detta
vita papper
Indränkta
Plågade
Men absolut tvungna
att komma ut
Mina ord




Fri vers av Annetthe
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-13 11:40



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
"Vart ska de annars ta vägen
än på detta
vita papper"

Precis så. Där fångar du meningen med mitt eget skrivande.
Gillar. Mycket.
2011-01-13

  Mats Henricson
En utmärkt "nystart" !
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Annetthe

Senast publicerade
Svart
Utanför
Mina ord
* Se alla