Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av citron, Sicilien i mitt hjärta...bagatell



I citruslunden
ligger en naken kvinna
med utslaget hår
vinden smeker hennes lår
skötet vibrerar av lust

driver dagg faller
regn för minsta lilla pust
ormen på röset
bredvid spelar med tungan
dagen andas oskuldsfullt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-13 13:13



Bookmark and Share


  * MARY *
bella....;)
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP