Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir aldrig tillräcklig,

Jag är full
inombord, översvämmad
på minnen, på tankar
och annat som är för
tungt att bära

Och jag vill bara
spy upp allt
till en ångesthög
på parkettgolvet
och sprätta upp bröstkorgen
slita ut hjärtat där
som slår för
ingenting

men jag vet att det
inte hjälper
därför låter jag bli

 

just nu




Fri vers av anii
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-14 00:21



Bookmark and Share


    MarreGustafsson
igenkännande.. haha. tack!
2011-01-15

  Ann-sofie.
så mycket ångest och smärta men kanske oxå några glimtar av hopp..
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

anii