Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig!

Jag hatar dig lika
mycket som jag
älskar dig

Dig som jag nu
håller i min hand,
du förstör

Förstör allt det
jag har inom mig,
precis allt

Men du ropar på
mig, suger in lite
till, du glöder

Blåser ut och står
in en dimma av
grå rök

Röken stiger sakta
uppåt och försvinner,
snart är du slut

På måndag ska jag
köpa mintpastiller,
ersätta dig

Kommer att sakna
dig, du underbara
äckliga cigarett




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-14 10:33



Bookmark and Share


    Max Poisé
Jag tror på dig jag!
2011-01-14

  Staffan Welroos VIP
vet precis... svårt det där med hatkärlek till nån/nåt.
2011-01-14

  aol
gör så, jag slutade nyss snusa, kram,
2011-01-14

  Lars E Jönsson
Den var bra.........humor
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP