Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Red av mamma


Hata


I all min stjärnglans
kan jag se helheten
i Den trasiga spegeln
som du lämnade kvar

Dina ögon
lämnade spår
av gammal rostig kärlek

Jag önskar
att det fanns något
kvar jag kunde säga

Men lämna mig
i mitt ego
jag låter dig gå

Önskar att du förstår mig en dag
Jag vill inte nyttja din glädje
i onödan
Låna den till någon annan
som ser din önskan

Om kärlek,
vänskap
och njutning.




Fri vers av Katrin
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-08 18:27



Bookmark and Share


    akarlsson
Bra Katrin.
Ser du rytmen?
2005-12-08

  MariaLindgren
Bra Kattis...fortsätt bara!
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin