Du som läst den kubanska revolutionens historia kan greppa allegorin.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som läst den kubanska revolutionens historia kan greppa allegorin.




SKÄRSELDSPUNKTEN

skärseldspunkten

jag kan aldrig landstiga där

skärseldspunkten

hur galen och kär jag än är

det är lugnt än

och stiltje, förhållandevis

skärseldspunkten

är storm och är kaos, kamp och kris

 

 

det känns tungt än

och jag reser ragg mot min tagg

skärseldspunkten

en källa till lystnad och agg

paradislukt

från trädgårdens saftiga frukt

kan min grisbukt

bli kuvad av hårdare tukt?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-15 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP