Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

Du håller dig på avstånd
trots mildheten i din beröring
Behöver jag dig verkligen?
Kanske är allt bortkastat?
Snälla,krossa inte mitt hjärta
Kasta inte iväg det!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-15 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta