Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprucken

Keramikens tunnaste kant kan inte längre hålla samman.

Två knivskarpa känslor ligger på bordsduken och undrar vem som ska få vem att börja blöda.

Under reklampausen limmar dramaten en glad mask med en ledsen och lindansösens paraply håller balansen.




Fri vers av Mona Wahlund
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-15 23:07



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Smärtfyllt vackra rader.
2011-02-11

  Anna*
Som i en dröm med starka bilder.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Mona Wahlund
Mona Wahlund