Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter sol och värme i vintermörkret har för första gången denna vinter nått mig.


Med huvudet i en snöhög.

Jag sitter ensam, ute i natten.
Kylan sticker i näsan
så som stanken från din hårspray
en gång gjorde.
Snön faller på mig,
den färgar min mörka hy vit.

En man går förbi,
tittar på mig...
han frågar något,
jag svarar inte
springer rakt mot mig,
men retirerar
så fort han känner
min andedräkt
jag stinker,
tänker jag.
Spriten, röken
allt det där
blandat med svetten,
blodet,
tårarna
och den jävla kylan.
Den där jävla kylan.
Kanske överlever jag,
kanske inte.

Allt jag önskar mig just nu,
är en ny flicka,
som kan trösta,
värma
och tillfredsställa mina behov.




Fri vers av Jupiter
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-16 00:32



Bookmark and Share


  ophelia_drunknar
sorglig och fin
2011-01-21

  Anna*
Så tragiskt. Applåd
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Jupiter