Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provocera mera

jag orkar inte bekräfta mera
och bekräftelse blir allt viktigare numera.
vill göra något bara för att chockera
kanske kan få någon att fundera.
jag tänker på människor jag vill konfrontera
och att dom ju mer tiden går blir flera.
hoppas och önskar att jag kunde passera
och bara med min existens stoltsera.
det gäller att lära sig absorbera,
uppskatta, hålla käft och applådera
åt allt man egentligen vill detronisera
samhället slutar aldrig fascinera.
jag vill inte behöva fantisera
men utan fantasi kommer jag haverera.
nånting kan jag garantera
och det är att jag aldrig kommer alliera.




Fri vers av stainboy
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-16 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stainboy