Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Singelhelg

 

Söndag

 

Städar upp efter helgen

ställer två vinglas i diskstället

ett från i fredags

ett från i lördags

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-16 11:39



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Nej det är inte roligt när det är så.
Det är väl tur att om jag dricker så är det öl.
Jag får ju pant i alla fall.
2011-02-11

  annabelle
Näe så snopet
2011-01-16

  Peter Olausson VIP
verkar ha varit en riktig fest!
2011-01-16

  Seglaren
hoppas helgen var bra
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl