Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/0Te4da4ndzaVr7embNOjmt


Play dead

Vi springer
om varandra
som irrbloss
i dunklet

hjärtan
törstar
hjärtan

fingrar
längtar
hud

själar
skriker
livet

vi drömmer om
något mer
något bättre
något större

men drömmar
kan inte slå in
när morgonen
aldrig kommer



och när allt
kommer omkring



vi är alla
ensamma.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-16 21:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som Thunström sade: "ensamheten är världens största gemenskap
Jag är mäkta imponerad av din kapacitet.Bra dikt om att man står sig själv närmast.Its a fact. Isnt it?
2011-01-26

  M_Franke
Smärtsamt vacker & berörande
2011-01-17

  L I V
Ja, visst är det sanna rader du förmedlar på ett sensitivt och berörande sätt

Som Winnerbäck säger:

"Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel"
2011-01-17

  Anya VIP
Ja vi är alla ensamma........fint skaldat!
2011-01-17

  evana
Tycker om den här! Rubriken fångar! Gillar även upplägget av texten!
2011-01-17

    Max Poisé
Snygg enkelradig och temporik prosa som förmedlar rakt in i sinnet!

Bravo Niclas!
2011-01-16

  Aisha VIP
...ja..vi är alla solitärer...
men
drömmar kan slå in....
you can make it happen..!

gillar!
2011-01-16

    ej medlem längre
själar skriker livet

gillar
2011-01-16

  Maiah VIP
så kan livet också beskrivas periodvis....
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP