Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granithård

Berusande in i märgen
Oundvikligt mellan oss främlingar
Fullständig vansinnesöverväldigande
Någonstans mellan närvaro och surrealism

Förenas vi en gång
Du var hård, som granit.




Fri vers av Marione
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-16 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marione
Marione