Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En cigarett.

Ett andetag, så oskyldigt, så torrt.
Jag håller dig mellan mina fingrar,
beskådar din vackra, glödande topp.
Det började oskyldigt med ett litet bloss,
då räckte det gott och väl,
för en ensam, hostande själ.
Nu tar jag en, två, behöver flera,
När jag beskådar dig vill jag bara ha
mera, mera!
Mina läppar rör din filtrerade start,
du blir mindre, och mindre,
jag tar dig igen.
Tänder på din topp,
smeker din vita, bleka kropp.
Ett bloss, två, flera flera,
för du vet att jag...
jag vill ha mera.




Fri vers av Jupiter
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-16 23:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig, tyvärr.
2011-01-16

  Elwania
kommer ihåg hur det var med detta beroende
som ständigt kommenderade att blir tillfredställt
över ett år sen nu jag fimpade den sista cigaretten
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Jupiter