Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet!

Jag ser barnet ligga i sin krubba
så stila och sussar så söt.

Detta barn är en gåva sent
ifrån herren. Ett barn som skall
lära oss Guds budskap.

Gåvor vi barnet ger för han
konung är. Han är mesias
han är Jesus.




Fri vers av kitty_cat
Läst 225 gånger
Publicerad 2005-12-08 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kitty_cat

Senast publicerade
Rosen!
Barnet!
* Se alla