Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE


Jag såg våren blomma i november

Vi var som
ett mirakel
du och jag

och jag som
nästan hade
slutat att tro

timmarna
med dig
dessa dagar
då vintern
inte fanns

vi drömde våren
gick hand i hand
genom allt det vita
och med snön
föll mina sista murar

och jag för dig

jag kapitulerade
för dina blåa ögon

och det gör
jag fortfarande

kanske var jag naiv
en romantisk idiot
kanske borde
jag ha förstått

vi gav löften
som inte
gick att hålla


men du

jag skulle
göra det igen



och jag längtar fortfarande efter våren.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-01-18 17:17



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Jag ryser.. Så vackert och berörande.. En vind genom hjärtat..
2011-01-27

    ej medlem längre
Den här tycker jag om. En dikt där din ödmjukhet och stora kärlek
lyser rakt i genom,mycket fint.
2011-01-26

  firefire
vacker poesi,känner värmen ända hit och vet att det kommer en ny vår,även om man ibland har svårt att förstå hur det ska gå till...
2011-01-25

  scandal
"...men du

jag skulle
göra det igen



och jag längtar fortfarande efter våren."

vacker!
dina ord får mig att förblöda.
och jag älskar det!
2011-01-25

  Sophie Jennifer
Helt underbar!
2011-01-24

  TT
...det här är riktigt bra...känns äkta och nära...lite hoppfullt...bra språk, bra uttryck och bra förmedlad känsla! Gillar!!!
2011-01-19

  Maiah VIP
kärlek är att våga uttrycka det i glädje och sorg...även när hjärtat krossats i bitar....
Det stora i din text är att du trots allt vill behålla det fina ni hade....
2011-01-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint och ömsint om något som känns förgånget men ungt.
En penna som flyter fram i mjuk välstämd ton.
2011-01-18

  M_Franke
Mitt i all sorg o smärta, har du lyckats fånga kärlekens "ljuvlighet", underbar text
2011-01-18

  wellness tina
så fint du beskriver kärleken
2011-01-18

  Teresia Ridell
"Och med snön föll mina sista murar..och jag för dig".
Helt underbart ! Fina ord hela vägen..men vid dessa rader faller jag..
2011-01-18

    Max Poisé
Vacker som en sommarnatt!
2011-01-18

  Aisha VIP
...så vackert...
fint och romantiskt
med doft av vårens finaste blomma....:)
2011-01-18

  Ninananonia VIP
Ja, det är kärlek :)
Vacker...
2011-01-18

    ej medlem längre
Fint ömsint.
Hoppfull kärlekslängtan.
Vackert.
2011-01-18

  Anya VIP
Stark, hoppfull och vemodig. gillas!
2011-01-18

  elaur
Känns rätt in. Starkt berörande.
2011-01-18

  Suzy med punkterna
Vacker känsla skriven och du gör det med bravur
2011-01-18

  Emme VIP
Superfina rader som jag kan
känna igen mig i..
2011-01-18

  Svartsilver
så vackert. finns alltid en skönhet i ett krossat hjärta, iaf å läsa om
2011-01-18

  Line W
Ljuvligt vackert :)
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP