Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikten handlar om en som jag varit bästa vän med i 6 år men som en dag plötsligt svek mig även fast jag var hans första vän. Det är en fråga till honom men har aldrig fått något svar


vänner

vart tog tiden vägen, tiden då jag log
jag log åt allt, men tiden dog
den bara försvann bort från vård jord
det får en undra var det bara ett ord
svaret på frågan får jag nog inte veta
men jag lovar jag ska efter svaret leta
om man söker ett svar på en fråga så svår
så får man ta och leta där man vet att man når
svaret på frågan vet jag ej vart det finns
men en sak vet jag, att även tiden du minns
tiden då man kunde säga ett ord
som betyde mer än vår jord
jag vet att du minns och svaret det finns
svaret på frågan
finns i den lågan
lågan som brinner
och inte försvinner
men jag vill veta nu och inte sen
är jag fortfarande din bästa vän?




Fri vers av Ikka Lavén
Läst 164 gånger
Publicerad 2011-01-19 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ikka Lavén