Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna när jag och min kille gjorde slut 22/9-11 för att jag var så deprimerad, den fick mig på bättre humör men jag mår fortfarande inte helt okej


som en regndroppe kan kärleken falla

som en regndroppe från himlen fort faller ner
det är som den kärlek som jag inte vill tro på mer
tar lång tid på sig att komma, men så snabbt att gå
och ännu en gång sitter jag här ensam men smärtan då
är smärta det som vi bara ska känna i livet?
eller tar jag just nu allting för givet...
men nu kommer jag inte på något mer att skriva
för det är dags att våra minnen riva...




Fri vers av Ikka Lavén
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-23 09:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skriven, så känslofylld
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ikka Lavén