Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en gammal dikt, slutade skriva dikter i slutet av 7:an men har börjat igen när vi började jobba med dikter i 8:an, dikten handlar om svek och saknad


smärta

tårarna bara rinner och rinner
jag vill bara att smärtan försvinner
men det går inte bra
de blir mer för varje da
att ingen förstår
hur illa jag mår
gör ont inom mig
men inte bryr du dig
smärtan blir mer för varje da
då som jag tänker på vad du sa
att du älskar mig och alltid kommer göra
det e orden jag åter vill höra




Fri vers av Ikka Lavén
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-19 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ikka Lavén