Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skrev denna korta engelska lilla dikt till en av mina bästa vänner, egentligen skulle det bli en låt men jag tyckte den passa mer som en dikt :)


på engelska

I love you my finest friend
without you my life would end
I am running through and empty hal
without you my heart would fall
I love you my finest friend
so now i will to you this send




Fri vers av Ikka Lavén
Läst 476 gånger
Publicerad 2011-01-19 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ikka Lavén